Majoitus

Majoituspaketit varataan Torneopalissa ilmoittautumisen yhteydessä tai viimeistään 18.8.. Valitse haluamasi majoituspaketti ja muista merkitä mitä kulkuneuvoja käytätte.

Tarjoamme majoitusta laadukkaissa pääkaupunkiseudun hotelleissa.

Majoituspassit on laskettu niin, että majoitus tapahtuu ensisijaisesti 3 tai 4 hengen huoneissa (huoneita on tarjolla rajoitettu määrä). Jos henkilömäärä ei mene tasan 3 tai 4 hengen huoneisiin, käytetään 1 tai 2 hengen huoneita tasoittamaan henkilömäärä huoneisiin. Yhden ja kahden hengen huoneista maksetaan lisämaksu.

Majoituspaketin viimeinen varaus- ja muutospäivä on 18.8.2019.

HINNAT

Majoituspaketti A: 42 €/hlö

Hinta sisältää:

  • 1 yön (la-su) hotellimajoituksen 3 tai 4 hengen huoneessa
  • Hotelliaamiainen x1

Majoituspaketti B: 84 €/hlö

Hinta sisältää:

  • 2 yön hotellimajoituksen 3 tai 4 hengen huoneesssa
  • Hotelliaamiainen x2
  • Ilmainen treenivuoro joukkueelle (1h) turnausta edeltävänä päivänä Arena Centerin halleissa (pe 20.9 klo 9-16 välisenä aikana)

LISÄMAKSUT

1hh: 40€ / yö / huone

2hh: 20€ / yö / huone

Kysymykset majoitukseen liittyen >> floorball(at)arenacenter.fi

Hotellit

Tarjoamme laadukasta hotellimajoitusta Sokos Hotel Presidentissä.

Majoituspaketit varataan ilmoittautumisen yhteydessä tai viimeistään 18.8.. Valitse yhden tai kahden yön majoitus ja muista ilmoittaa mitä kulkuneuvoja käytätte saapuessanne turnaukseen. Majoitukset jaetaan ehtimisjärjestyksessä ja huoneita on tarjolla rajoitettu määrä.


Sokos Hotel Presidentti

Upeasti uudistettu Original Sokos Hotel Presidentti esittelee suomalaisia ilmiöitä innovatiivisella tavalla. Ivana Helsingin suunnittelijan Paola Suhosen luomissa hotellihuoneissa voit kokea suomalaisen sisun, juhannuksen, satumetsän, hiljaisuuden ja talvimyrskyn tunnelmia keskellä Helsinkiä. Hotelli sijaitsee Kampin kauppakeskuksen vierellä, Eduskuntatalon tuntumassa.


Sokos Hotel Presidentti
Eteläinen Rautatiekatu 4
00100, Helsinki
Sokos Hotel Presidentti


Radisson Blu Espoo

Radisson Blu Hotel Espoo, jossa teknologia ja bisnes kohtaavat luonnon ja loistavat liikuntamahdollisuudet. Suosittu liikematkustus- ja vapaa-ajanhotelli tarjoaa inspiroivan ympäristön ja monipuolisia palveluita virkistäytymiseen vapaa-ajalla. Hotelli sijaitsee meren rannalla. Tapiolan kulttuuri- ja ostosmahdollisuudet ovat muutaman minuutin ajopäässä, Helsingin keskustaan on vain 15 minuutin matka. Sekä Helsingin keskusta, että Espoon suurimmat keskukset ovat nopean metromatkan päässä. Hotellin lähin metropysäkki Aalto Yliopisto sijaitsee 700 metrin kävelymatkan päässä hotellilta.


Radisson Blu Espoo
Otaranta 2
02150, Espoo
Radisson Blu Espoo