Majoitus

Majoituspaketit varataan ilmoittautumisen yhteydessä. Valitse haluamasi majoituspaketti ja muista merkitä mitä kulkuneuvoja käytätte.

Tarjoamme majoitusta laadukkaissa pääkaupunkiseudun hotelleissa.

Majoituspassit on laskettu niin, että majoitus tapahtuu ensisijaisesti 3 tai 4 hengen huoneissa (huoneita on tarjolla rajoitettu määrä). Jos henkilömäärä ei mene tasan 3 tai 4 hengen huoneisiin, käytetään 1 tai 2 hengen huoneita tasoittamaan henkilömäärä huoneisiin. Yhden ja kahden hengen huoneista maksetaan lisämaksu.

Majoituspaketin viimeinen varaus- ja muutospäivä on X.

HINNAT

Majoituspaketti A: X €/hlö

Hinta sisältää:

  • 1 yön (la-su) hotellimajoituksen 3 tai 4 hengen huoneessa
  • Hotelliaamiainen x1

Majoituspaketti B: X €/hlö

Hinta sisältää:

  • 2 yön hotellimajoituksen 3 tai 4 hengen huoneesssa
  • Hotelliaamiainen x2
  • Ilmainen treenivuoro joukkueelle (1h) turnausta edeltävänä päivänä Arena Centerin halleissa (pe 20.9 klo 9-16 välisenä aikana)

LISÄMAKSUT

1hh: 40€/yö/huone

2hh: 20€/yö/huone


Kysymykset ja varaukset liittyen majoitukseen > floorball(at)arenacenter.fi

Hotellit

Tarjoamme laadukasta hotellimajoitusta SOK:n Radisson Blu Espoo ja Sokos Hotel Flamingossa.

Majoituspaketit varataan ilmoittautumisen yhteydessä. Valitse yhden tai kahden yön majoitus ja muista ilmoittaa mitä kulkuneuvoja käytätte saapuessanne turnaukseen. Majoitukset jaetaan ehtimisjärjestyksessä ja huoneita on tarjolla rajoitettu määrä.


Radisson Blu Espoo

Radisson Blu Hotel Espoo – jossa teknologia ja bisnes kohtaavat luonnon ja loistavat liikuntamahdollisuudet. Suosittu liikematkustus- ja vapaa-ajanhotelli tarjoaa inspiroivan ympäristön ja monipuolisia palveluita virkistäytymiseen vapaa-ajalla sekä ennen työpäivän alkua että työpäivän jälkeen. Hotelli sijaitsee meren rannalla kävelymatkan päässä Suomen suurimpien high-tech -alan yhtiöiden keskittymästä ja Aalto-yliopistolta. Helsingin keskustaan on vain 15 minuutin matka ja lentokentälle pääset puolessa tunnissa.Huoneiden kauniit puulattiat ja maisematapetit Espoon saaristosta tuovat ympäröivän luonnon sisään hotellihuoneisiin. Ylimmän kerroksen saunaosastolta löydät kolme saunaa, uima-altaan ja terassin upealla merinäköalalla. Hotellin oma Log Out Club tarjoaa asiakkaille sekä lähialueen yritysten työntekijöille aamusta iltaan erilaisia virkistys- ja urheiluaktiviteetteja. Vuokraa polkupyörä ja lähde tutkimusretkelle, kokeile sauvakävelyä ja tutustu lähiympäristön luontoon tai arkkitehtuuriklassikoihin. Hotelli sopii mainiosti myös perheille ja lomailijoille – lemmikkejä unohtamatta! Tavoitteenamme on sataprosenttinen asiakastyytyväisyys!


Radisson Blu Espoo
Otaranta 2
02150 Espoo


Sokos Hotel Flamingo


Break Sokos Hotel Flamingo sijaitsee lentokentän läheisyydessä keskellä Flamingon monipuolista viihde- ja elämyskeidasta. Hotellissa sykkii kansainvälinen tunnelma ja Flamingon kylpylä, ravintolamaailma, kauppakeskus, minigolf ja elokuvateatteri luovat puitteet, josta ei tekeminen hevillä lopu.

Sokos Hotel Flamingo
Tasetie 8
01510, Vantaa